Bon appétit!

Lees meer: Bon appetitVOORPRET| Voor de fijnproevers: RAW van Française Julia Ducourneau draait vanaf 27 april in de Nederlandse bioscoop. Malse konijnenniertjes zijn in de film de voorbode van diverse andere vleselijke genoegens van een hongerige studente. Hier zijn, ter voorbereiding, alvast acht gore eetscènes. Plus een toetje.

Tien keer Zuid-Korea

Lees meer: Train to BusanVOORPRET | Spring deze week op de TRAIN TO BUSAN, in de bioscoop of bijvoorbeeld zaterdagnacht tijdens ons jubileumfeest. Het is niet de eerste keer dat de Zuid-Koreanen Hollywood ver achter zich laten qua durf en inventiviteit. Daarom, bij wijze van voorpret, hier een lijst van Zuid-Koreaans genrefilms die je gezien moet hebben.

Tien keer op de vuist

Lees meer: Iron Fist posterVOORPRET | Vanaf 17 maart 2017 staat het gehele eerste seizoen van MARVEL’S IRON FIST op Netflix. Over Danny Rand met zijn magische vuist, de laatste van de vier superhelden die New York veilig houden. Later dit jaar zal daar anti-held the Punisher ook nog bij komen. Hoewel zijn vuist legendarisch is, is Danny Rand niet de enige die graag zijn handen vuil maakt.

Voorpret: Apen

Lees meer: Kong Skull IslandVOORPRET | King Kong schittert weer op het witte doek in KONG: SKULL ISLAND. De grote aap is weer uit de mouw dus tijd voor apenstreken, aapjes kijken, een broodje aap... ehh, maar goed een lijst met apen dus.

Voorpret: Klauwen!

Lees meer: LoganVOORPRET | Vanaf donderdag 2 maart slaat Hugh Jackman in LOGAN – waarschijnlijk - voor de allerlaatste keer met zijn zes iconische klauwen in het rond. In dit laatste avontuur op het witte doek krijgt de populairste mutant uit de X-MEN franchise met X-23 hulp van een extra setje scherpe nagels. Ter ere van deze zwanenzang van Wolverine bespreken wij tien andere iconische filmklauwen.

Voorpret: Duivelse Instituten

Lees meer: A Cure for WellnessVOORPRET | Niet alles is wat het lijkt in het exclusieve gezondheidsinstituut van A CURE FOR WELLNESS. Het komt natuurlijk vaker in de filmgeschiedenis voor dat instituten die bedoeld zijn om te genezen, sinistere bedoelingen hebben. George Vermij stelde voor Schokkend Nieuws een chronologische lijst samen van helse gestichten, kwaadaardige ziekenhuizen en verdachte kuuroorden.

Voorpret: Huurmoordenaars!

Lees meer: John Wick 2 posterVOORPRET | Schokkend Nieuws heeft een nieuwe rubriek en zal de lezer vanaf nu trakteren op verrassende, gore, gewelddadige en natuurlijk ook informatieve filmlijstjes. George Vermij bijt de spits af met huurmoordenaars in film. John Wick is weer in de bios te zien, maar we hebben al langer een zwak voor hitmen en assassins. Wat is het toch dat ons fascineert aan deze immorele eenlingen? Wij zoeken het uit aan de hand van 10 iconische moordprofessionals.

ABONNEER JE NU!

SN 125 klein Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer