SCHOKKEND NIEUWS

Fundraiser!

Tijdschriften hebben het moeilijk tegenwoordig. Ook Schokkend Nieuws kampt met teruglopende advertentie-inkomsten, maar na 23 jaar en een groeiend aantal abonnees geven niet zomaar op. Vandaar: een feestelijke benefietavond.

Natuurlijk gaat een eenmalige fundraiser ons geen structurele financiering opleveren; daar zoeken we andere kanalen voor. Maar jij, lezer, kunt ons wel de komende winter door helpen. Natuurlijk steun je ons al als abonnee of koper en daar zijn we je al geweldig dankbaar voor. Daarom gaan we ook niet zomaar ons handje ophouden. Nee, we maken er een feestje van. Voor ons en voor jullie.

Café/cultureel podium De Nieuwe Anita in Amsterdam opent op zaterdag 5 september om 19.30 uur de deuren voor de Grote Schokkend Nieuws Fundraiser. Koop je toegangskaartje à € 6,50 en bestel meteen wat te drinken bij de bar, bij voorkeur de speciale Schokkend Nieuws-cocktail, want om 20.00 uur al beginnen we met de gruwelijk spannende filmquiz. Je kunt je (met maximaal vier deelnemers per team) gratis inschrijven bij info@schokkendnieuws.nl.

Rond 21.45 uur legt SN’s head honcho Barend de Voogd jullie nog eens haarfijn het waarom van deze avond uit, waarna om 22.00 uur de bij voorbaat legendarische filmveiling losbrandt. Je kunt bieden op topstukken uit de videocollectie van het Video Basta!-team, gesigneerde scripts, memorabilia, dvd’s en posters. Onder die laatste, we kid you not, een donatie van een zekere John Carpenter…

Nadat rond 22.45 uur het laatste kavel is afgehamerd, worden de winnaars van de quiz bekendgemaakt. Tot slot jaagt tussen 23.00 en 01.00 uur DJ Dirty Shirt je de vloer op met een eclectische mix van dansbare deuntjes met een vleugje film.

Zaterdag 5 september
De Nieuwe Anita
Frederik Hendrikstraat 111
1052HN Amsterdam
Inloop vanaf 19.30 uur. Slot: ca. 01.00 uur
Toegang: €6,50

Veilingmeesters Phil van Tongeren en Jan ‘Mr. Horror’Doense krijgt onder meer de volgende objecten onder de hamer en iedereen kan bieden! Pinnen gaat helaas niet, maar je kunt wel cash betalen of ter plekke online gaan voor een bankoverschrijving of paypal-betaling. 

We hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen op 5 september), maar mocht je nu niet kunnen en tóch willen bieden op één van de items die we veilen: dat kan. Stuur daarvoor een mail naar info@schokkendnieuws.nl met je bod en je naam. Je kunt niet via Facebook of deze site bieden en houd er ook rekening mee dat de verkoop pas op 5 september definitief is. Mocht iemand je overbieden op de avond zelf, dan is dat natuurlijk nóg fijner voor het voortbestaan van Schokkend Nieuws, maar dan loop jij helaas je trofee mis. We houden je via deze pagina op de hoogte van het hoogste bod tot nu toe en je bod verhogen mag altijd (tot 4 september middennacht.

Het meest actuele en complete overzicht van alle veilingstukken en de startbedragen vind je op onze Facebookpagina.

mt_Ignore: Stoker

mt_ignore: Werewolf

mt_ignore: LEtrange Couleur Des Larmes De Ton Corps 300

mt_ignore: Basta

mt_ignore: Videobanden

mt_ignore: STAR WARS POSTER

mt_ignore: Stempel

mt_ignore: Bloeddorst

mt_ignore: Spring

mt_Ignore: Kriek

 mt_ignore: FB Foto

mt_ignore: Cuthulu

mt_ignore: Spiderman

 mt_ignore: Video Gemser

mt_ignore: Carpenter

 

 

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!