Witching & Bitching prijsvraag!

WitchingBitchingPRIJSVRAAG | De slotfilm van Imagine 2014 en de winnaar van  de Gouden Raaf en de publieksprijs van  BIFFF: de hilarische film WITCHING & BITCHING van Álex de la Iglesia komt deze week uit op dvd en blu-ray. En jij kunt een exemplaar winnen!

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

Magistrale openingsscène: een groen geschilderde soldaat, de onzichtbare man en een gouden Jezus met een pump-action shotgun overvallen een juwelier. Minnie Mouse staat op de uitkijk. WITCHING & BITCHING gooit meteen alle remmen los.

José, een gescheiden vader, is het ‘genie’ achter de overval, maar heeft ook zijn zoontje Sergio meegenomen. Wanneer de overvallers een taxi kapen en naar de Franse grens proberen te ontkomen, worden ze niet alleen op de hielen gezeten door de politie, maar ook door Josés woedende ex Sylvia. En zij is niet de enige feeks van wie de mannen te vrezen hebben: in het grensplaatsje Zugurramurdi wacht ze een confrontatie met heksen die het op niets minder dan hun mannelijkheid hebben gemunt.

Regisseur Álex de la Iglesia is een specialist in genrefilms en komedies: ACCIÓN MUTANTE, EL DÍA DE LA BESTIA, CRIMEN FERPECTO en BALADA TRISTE DE TROMPETA behoren tot zijn sterkste films. LAS BRUJAS DE ZAGARRAMURDI, om de Spaanse titel maar even te gebruiken, neemt zowel mannen als vrouwen op de hak en sluit af met een cgi creature en een heksenbal die je gezien moét hebben.

WITCHING & BITCHING komt deze week uit op dvd en blu-ray. Schokkend Nieuws geeft, in samenwerking met Splendid Entertainment, drie exemplaren weg. Om kans te maken hoef je alleen de volgende vraag goed te beantwoorden: Wie is de vaste scenarist van De la Iglesia? Hint: zijn naam is al even moeilijk uit te spreken als Zugurramurdi.

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen, de winnaars hebben bericht gehad.

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer