Game of Thrones-tentoonstelling

iron-throneWie Game of Thrones volgt weet dat de ijzeren troon niet echt comfortabel is, en gevaarlijk bovendien. Wil je desondanks eens proberen hoe hij zit, dan moet je naar de Posthoornkerk in Amsterdam, waar binnenkort een heuse Game of Thrones-tentoonstelling te bezichtigen zal zijn!

Niet alleen de troon komt overgevlogen. Op 19, 20, 23, 24, 25, 26 en 27 mei zijn ook vele kostuums en rekwisieten uit de populaire serie te zien, inclusief natuurlijk wapens en harnassen. Verder komen ook schaalmodellen mee van de draken van Daenerys en is er een Blackwater Bay Interactive Experience waarbij de bezoeker een indruk kan krijgen van hoe het zou zijn om in de grote strijd mee te vechten uit aflevering 2-9.

De tentoonstelling is al te zien geweest in Toronto, São Paulo en New York, maar heeft voor deze gelegenheid een Hollands extraatje: de rode jurk van Melisandre, het personage van Carice van Houten. Bij de opening van de tentoonstelling op 18 mei – helaas alleen voor genodigden – zullen Liam Cunningham (Davos Seaworth), Maisie Williams (Arya Stark) en Alfie Allen (Theon Greyjoy) acte de présence geven. De dag erna mag je gratis in hun voetstappen treden!

Game of Thrones Tentoonstelling
Posthoornkerk
Haarlemmerstraat, Amsterdam
19, 20, 25, 26 en 27 mei
10:00-18:00
Toegang gratis

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer