Film & Tieten

Film  Tieten2Dat is een combinatie die de lezers van Schokkend Nieuws niet geheel onbekend zal zijn. In dit geval is de tagline echter niet op de bewonderaars, maar voornamelijk op de bezitters van de tieten gericht. Vrijdag 24 augustus: Femathon in Kriterion.

 Er is op 24 augustus een vol programma, beginnend met een mini-markt waar o.a. vintagekleding te vinden is. Vervolgens wordt TAKE THIS WALTZ vertoond, de tweede film van regisseuse (en vroeger actrice) Sarah Polley na het lovend ontvangen AWAY FROM HER. Quirky hoofdrolspeelster Michelle Williams moet kiezen tussen haar lieve man (Seth Rogen) en de spannende overbuurman (Luke Kirby).

De tweede film van de avond is geregisseerd door een man, maar stelt ook flink wat girlpower ten toon: na Quentin Tarantino’s  DEATH PROOF zal menig meisje agressief de zaal uitspringen, Chick Habit neuriënd.

En alsof dat allemaal nog niet leuk genoeg is, wordt er tussen de twee films door porno vertoond. Nou ja, een ‘erotische film-zapservice’ met een selectie ‘eigenzinnige’ erotische fragmenten, samengesteld door het collectief NotThatSexy. Er wordt gezapt zodra het publiek het zat is - dat kan dus nog interessant worden.

Femathon: Film & Tieten
24 augustus
Vanaf 18:00
Filmtheater Kriterion

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer