The Raid Prijsvraag

The Raid Schokkend NieuwsPRIJSVRAAG | Bij de snoeiharde Indonesische knokfilm die deze week in première gaat, past een snoeiharde prijsvraag: win vrijkaarten voor THE RAID in Kriterion!

THE RAID, publiekslieveling tijdens het Imagine Film Festival, is nu al de hardste actiefilm van 2012. De opzet is simpel: politieman Rama en zijn SWAT-team bestormen een vervallen flatgebouw in Jakarta. Het doel is een drugsbaron op de bovenste etage te arresteren. Complicatie: het hele gebouw zit vol criminelen die zich allemaal vol overgave op de ongelukkige politiemannen storten. Binnen de kortste keren is alle munitie op en gaat het gevecht verder met messen, voeten, vuisten en elk stuk gebroken meubilair dat maar voor handen is.

Het knokfestijn van Gareth Evans, die nu trouwens al bezig is met de sequel, draait vanaf 5 juli onder meer in het Amsterdamse filmtheater Kriterion. Dagelijks om 17.45 uur en 19.45 uur en, behalve dinsdag, om 21.45 uur.

Schokkend Nieuws geeft 5 x 2 kaartjes weg, geldig voor alle voorstellingen tussen 5 en 11 juli. Wees er dus snel bij en beantwoord vóór 5 juli de volgende vraag:

Hoe heet de Indonesische martial-arts ontdekking die de hoofdrol speelt in THE RAID?

De winnaars van onze THE RAID  prijsvraag zijn bekend! Worin, Jurriaan, Jeffrey, Michael en Erik wisten het antwoord: Iko Uwais, onthou die naam. Gefeliciteerd, er is inmiddels een mail naar jullie onderweg.

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer