antwerpconvention3
antwerpconvention3
Nieuws
27 april 2012

Antwerp Convention

antwerpconvention3Dat wordt weer lekker shoppen, op zondag 6 mei, in de grote hal van de Antwerp Expo. De tweede Antwerp Convention biedt alles wat de liefhebber van sci-fi, fantasy en horror doet opspringen.

Misschien zelfs wel letterlijk, in het geval van een van de speciale gasten dit jaar. Carl Struycken is met zijn 2 meter 13, geen acteur die je snel over het hoofd ziet. Hij was ‘The Giant’ in David Lynch’s televisieserie Twin Peaks; Mr. Homm in Star Trek: The Next Generation en natuurlijk Lurch in THE ADDAMS FAMILY.

Ons hart maakt een klein sprongetje bij de naam van de tweede gast: Caroline Munro. Wereldberoemd als de Bond-girl in THE SPY WHO LOVED ME; door de liefhebbers met een meer obscure smaak aanbeden als de sexy Stella Star in de Italiaanse STAR WARS-rip off STARCRASH.

En nu we toch bij Italië zijn aangeland: ook Claudio Simonetti zal er zijn, de componist van de soundtracks van o.a. SUSPIRIA en PROFONDO ROSSO!

Verder aanwezig: Brian Muir, de Britse special-effects-man die ondermeer de helm van Darth Vader boetseerde, actrice Sarah Douglas (SUPERMAN en SUPERMAN 2) en Erik Kriek. Verder kun je je natuurlijk helemaal ongans kopen aan boeken, films, manga, computergames, kostuums, speelgoed en vintage posters. Schokkend Nieuws is er ook bij.

Antwerp Convention
Zondag 6 mei
Jan van Rijswijcklaan 191 Antwerpen
http://antwerpconvention.be

Fan van horror, sci-fi en cult?

Neem een abonnement!

Ons magazine bevat nóg meer en staat vol interviews, recensies en achtergronden.
Voor slechts 35 euro valt-ie 6x per jaar op je mat!
Liever digitaal ontvangen? Dat kan ook!