Prometheus exclusief!

prometheus-poster-1Facehuggers-nog an toe! Wat zijn wij nieuwsgierig naar PROMETHEUS! Gelukkig heeft Schokkend Nieuws de hand weten te leggen op enkele exclusieve beelden.

Ridley Scott brengt een topcrew, bestaande uit Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Logan Marshall-Green en Charlize Theron, terug in de wereld van zijn beroemde sf-horrorfilm ALIEN. De crew van de Prometheus onderzoekt, eind 21ste eeuw, de sporen van een eeuwenoude buitenaardse beschaving. Wat zullen ze vinden? De oorsprong van de mensheid, of juist het einde daarvan?

Guy Pearce speelt de rol van Peter Weyland, de oprichter van Weyland Corp. – en dat zal iedere rechtgeaarde ALIEN-fan de oren doen spitsen. Michael Fassbender wordt ongetwijfeld de meest aantrekkelijke android tot nu toe. In Schokkend Nieuws #95 verheugden we ons alvast op het sexy ruimtepakje van Noomi Rapace. Zo te zien zit het met het interieur van de Prometheus ook wel goed.

Dank aan Fox voor deze exclusieve stills. Nu maar hopen dat Ridley Scott weer in vorm is en we eindelijk te zien krijgen waar de space jockey vandaan komt!

pro week3 3 2

pro week3 2 1

pro week3 1 1

pro week3 6 1

pro week3 5 1

pro week3 4 1

 

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer