Kijk uit: Super!

SNindeUitkijk-110x226Schokkend Nieuws vertoont iedere maand bijzondere, unieke, goede of obscure films in De Uitkijk, de oudste bioscoop van Nederland.  Vrijdag 6 april is het superheldenavond en draaien we dus... SUPER!

Superhelden zijn dit jaar het thema van Imagine (17-28 april) en festivaldirecteur Phil van Tongeren komt daarom een toepasselijke titel uit het programma van vorig jaar introduceren. SUPER (James Gunn, 2010) met Rainn Wilson (The Office) en Ellen Page (INCEPTION, HARD CANDY) is – om SN-medewerker Eric van der Woude aan te halen –‘de film die KICK-ASS had moeten zijn: veel bloed en bravoure, maar bovenal een groot hart.’

 

Het Schokkend Nieuws Cineville filmcafé is onderdeel van het Cineville café dat iedere vrijdagavond te bewonderen valt. Het zijn gezellige informele filmavondjes. De bar blijft de hele voorstelling open. Toegang bedraagt 9 euro. En nog beter: Schokkend abonnees betalen, op vertoon van de postwikkel van je Schokkend Nieuws, alle vrijdagavonden in De Uitkijk slechts 7 euro!

De Uitkijk
Prinsengracht 452
Aanvang: 23.00 uur
www.uitkijk.nl  | www.cineville.nl

NEEM OOK EEN ABONNEMENT!

SN 127 cover web

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer