Straight to Video: Fantasy Feast

Schokkend Nieuws Event
Datum: vrijdag 28 april 20:15

Locatie: LAB Amsterdam

Schokkend Nieuws en LAB Amsterdam presenteren iedere laatste vrijdag van de maand het ultieme video-avondje: Straight to Video. Twee film op originele VHS, vanaf een old school videorecorder, met glitches, trailers, tieten en bier. Video zoals video bedoeld is!

Op 28 april vertonen Eric van der Woude (Schokkend Nieuws) en Willem van Rossum (LAB111) twee prettig gestoorde zwaarden-en-sandalen-films. Verwacht een avond vol Conan-klonen, wulpse amazones, maffe monsters en krankzinnige speciale effecten!

HERCULES (Luigi Cozzi, 1983)
In deze campy Conan-kloon uit de Cannon-koker speelt Lou ‘The Incredible Hulk’ Ferrigno de mythische held Hercules. Deze godenzoon moet het opnemen tegen de snode koning Minos. Voor het zover is, wordt Hercules geconfronteerd met onder meer mensetende slangen, knokkende beren en een mechanische draak. Van de regisseur van de Italiaanse Star Wars rip-off STARCRASH.

DEATHSTALKER (James Sbardellati, 1983)
De titelheld doet mee aan een zwaardvechttoernooi op leven en dood georganiseerd door een kwaadaardige tovenaar. Gelukkig krijgt hij hulp van een stoere Amazone die weinig opheeft met het dragen van bovenkleding. DEATHSTALKER is een onbehouwen orgie van seks en geweld geproduceerd door niemand minder dan B-filmkoning Roger Corman.

Prijs: 7,50 en het eerste biertje is gratis!

 

 

Powered by iCagenda

ABONNEER JE NU!

SN 125 klein Cover

Elke twee maanden Schokkend Nieuws filmmagazine op de mat voor slechts 25 euro per jaar!

Koop je hem liever los? Bekijk dan hier de verkooppunten!

Save

Wat is er te doen?

ma di wo do vr za zo

Podcast

Logo Podcast 1

Save

T-SHIRTS

SN Shirt

NIEUWSBRIEF

Newsletter lowresVoortaan ook tweewekelijks de gratis digitale Schokkend Nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan.

Trailer